Blog-ugen!

Det meste af denne uge hos Natur-Energi har Mathias og jeg kigget på bloggen.

Natur Energi havde en allerede eksisterende blog, som dog ikke var særlig synlig og og heller ikke blev benyttet særlig ofte. Det er dog noget Natur-Energi længe har ønsket at lave om på. Derfor skal bloggen re-designes så den kan tilpasses det nye website samt bliver mere brugervenligt, hvilket var noget Mathias og jeg fik en lille uge til at kigge på.

Vi fik en lille orintering af Tina og Mikkel om hvad de især ønsker sig af indhold på den nye blog. En af de vigtigeste ting var overskuelighed og personlighed.

I vores udarbejdelse af bloggen har dette så selvfølgelig været noget vi har lagt vægt. Billeder af bloggerne og info om hvem de er noget det som skal gøre bloggen mere personlig samtidig med at skrivestilen på selve blog-indlæggene også får et “personligt-løft” ved at hver blogger deres egen “blog”, fx Tina’s “Min klima-venlige hverdag”. Dette er dog noget der kommer på når vi når tættet på at kunne smide den i luften.

Design mæssigt har vi valgt at ikke lade bloggen skille sig for meget ud i forhold til Natur-Energi’s nye website da den skal inkorporeres hertil. Dog med et oversskueligt design med luft samt brugervenlige font.

Bloggen vil blive lanceret på et snarligt senere tidspunkt da det bliver noget Jesper skal hjælpe os med/gøre. Bloggen er nemlig et WordPress system hvilket Natur-Energi sitet også er og derfor kommer det nok til at tage lidt tid at få begge systemer til kører sammen uden at “forstyrre hianden”.. Derudover skal der også oprettes links til samarbejdpartnere og ligende + installeres nogle plug-in’s for yderligere at integrer Facebook og Twitter. Vi håber dog det kan klares hurtigt så den nye og mere brugervenlige blog snart kan komme  i luften!

FørEfterFør og lidt efter.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

En tanke om "Blog-ugen!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *