Halvt hen af energi-vejen

Prouktionen af energi-vejen blev skud godt i gang efter i et par dage havde siddet og leget med After Effects og jeg havde tegnet en million forskellige slags huse i Illustrator for at finde den rette stilart. Så småt begyndte vi at kunne sætte vores illustrationer ind i vores storyboard og forsøge at få fortalt vores fortælling om hvor strømmen kommer fra!

Energi-vej huse

Det blev dog en langvarig affære denne produktion da tvivlen konstant kom og ruskede i os! Vi havde problemer med at få det som vi egentlig gerne ville have det og når vi endelig fik det som vi troede vi ville have det syntes vi ikke det fortalte det på den bedst mulige måde.. Tiden var i pres og det samme var vi!

Igår, dagen inde vi skulle fremvise den første prototype af animationen/videoen, blev det første test manuskrift indlæst og lagt ind i After Effects. Her efter prøvede vi at animere videoen så den fulgtes med lydsporet, men det blev dog lettere sagt end gjort da vi fandt du af at After Effects kræver lang reviderings tid hver gang vi foretog den mindste ændring. Pyha, tænkte vi inde i vores hjerner og gik først hjem sent på aftenen efter programmerings Lars havde givet os koden til hele Natur-Energi hytten.

Næste dag kom dog, og det gjorde “månedens vigtigste møde også”, som Direktør Rasmus kalder det. Det er et møde hvor alle “afdelinger” i Natur-Energi samles for at briefe hinanden om hvad de hver især går og roder med. Det var her Mathias’ og min lille video skulle have sit første møde med resten af Natur-Energi godtfolket!

Inden fremvisningen satte Mathias og jeg dog en fed streg under at det var det første udkast og at det virkelig ikke var tænkt at det var min skingrer stemme der skulle speake den. Pyh. Modtagelsen vi og videoen fik, vil vi nok give 4 ud af 6. Der var en generel positiv stemning og massere af brugbarer idéer der kan arbejdes videre med. Bla. skaffer Direktør Rasmus os, hans gode speaker ven med en dyb stemme, så vi kan lave det rigtige lydspor. Det skal vi forhåbenligt sidst på måneden ned og indspille i Mathias’ brors studie her på Nørrebro. Derudover vil kommunikations Mikkel hjælpe os med at få skrevet et mere præcis og konkret manuskrift.

Alt i alt må man sige at både Mathias og jeg har lært en del nye ting under dette projekt med energi-vejen. Vi har begge lært nye programmer samt også låbnet op for hvor svært det kan være at skabe en præcis og målrettet kommunikation om noget som også er meget nyt for os selv, nemlig strøm.

I næste uge er det bloggen der skal kigges på!

Ps. I denne uge har vi også handlet ind sammen med Virksomhedssalg’s Christopher

Indkøbs Bia

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

En tanke om "Halvt hen af energi-vejen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *