Mit praktikforløb hos Danmarks grønne elselskab

Af Mie Hvalsø, praktikant hos Natur-Energi

Jeg tager mange nye erfaringer med mig videre, efter at jeg har gennemført et seks måneders praktikforløb hos elselskabet Natur-Energi. Jeg har været en del af dagligdagen hos en iværksætter virksomhed, hvor jeg har fået masser af ansvar, og jeg føler mig nu bedre klædt på til arbejdsmarkedet.

Inden at jeg påbegyndte mit praktikforløb hos Natur-Energi blev det sagt, at jeg ville blive behandlet på lige fod med alle andre, og det er også den følelse, jeg har haft allerede fra første dag. Jeg er blevet hørt og taget seriøst, og de har udvist stor tiltro i forhold til at give mig ansvaret for en række arbejdsopgaver. Det har givet mig en vigtig ballast, og det er en stor del af det, jeg tager med mig videre.

I løbet af de seks måneder har jeg lært virksomheden Natur-Energi og drivkraften bag den godt at kende. Jeg har oplevet, hvordan det er at arbejde i en iværksætter virksomhed med højt til loftet, hvor der er kort fra beslutning til handling. Jeg har under forløbet også lært en masse om strøm, som jeg må indrømme, at jeg ikke havde det store kendskab til, før jeg begyndte, bortset fra at være god til at bruge det.

Mine arbejdsopgaver
Praktikforløbet har styrket mine kompetencer og givet mig mange nye erfaringer. Det har været en fornøjelse at være med til at udarbejde nyhedsbreve til Natur-Energis kunder, hvor jeg har været med hele vejen fra brainstorming til udsendelse. Mine arbejdsopgaver har også været at udarbejde og redigere tekster til sociale medier, hvor jeg har arbejdet med at formidle et usexet emne som strøm til Natur-Energis følgere.

Det har været spændende at opleve en mindre virksomheds konkurrence mod store virksomheder og få indsigt i vigtigheden af at kæmpe den ”grønne” kamp.

Jeg har desuden lært mange nye mennesker at kende og fået et stort netværk. Praktikforløbet har været en god og lærerig oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden og med alt det, jeg nu har lært, er jeg klar til næste trin på karrierestigen.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

En tanke om "Mit praktikforløb hos Danmarks grønne elselskab"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *