Natur-Energi i radioen

Som noget helt nyt har vi lavet et radiospot, der kører de næste to uger. Baggrunden er, at strøm jo ikke er verdens mest sexede produkt i de fleste menneskers øjne – heller ikke selvom den er klimavenlig! Derfor håber vi, at et lille lydklip i højere grad kan illustrere, hvordan man som almindelige elforbruger kan bidrage til en grønnere energiforsyning. Vi har i hvert fald gjort vores bedste.

Desuden er vi ikke et energiselskab, hvor marketingbudgettet kan finansiere en halv vindmøllepark. At reklamere i radioen er til at betale, hvorimod det er en del dyrere at lave flotte iscenesatte tv-spot med helikopterbilleder.

Vores radiospot bliver spillet på Radio 100FM og Radio Nova i henholdsvis morgen og eftermiddagstimerne, så her kan I høre med, hvis I har lyst. Vi har gjort en del for at undgå, at vores spot lyder ligesom de traditionelle radioreklamer – også her vil vi gerne være lidt anderledes. Derfor har vi ingen ”speedsnakkere” eller råben, men nogle sjove lydeffekter og et par behagelige stemmer. Vi håber, I kan lide det.

Radiospottet henviser til webadressen elmedholdning.dk, der er et nyt kampagnesite, vi har oprettet. Hvis man tilmelder sig her, betaler vi som en lille bonus den først måneds regning. Det kan forhåbentligt give folk det sidste puf, der får dem til at gøre overvejelse til handling. Vi håber i hvert fald, at det kan få lidt flere til at tage et aktivt valg og være med til at sikre mere vedvarende energi via elforbruget. Vi krydser fingre for resultatet.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
Dette indlæg blev udgivet i Generelt og tagget , , , , , , af Tina. Bogmærk permalinket.
Tina

Om Tina

Jeg arbejder med marketing her hos Natur-Energi. I min blog vil jeg give mit bud på, hvordan man kan gøre sin hverdag mere klimavenlig igennem nogle små nemme tiltag – skridt for skridt. Jeg vil inddrage min egen hverdag som eksempel. For mig er det nemlig ikke blot et job, men også et personligt engagement. Så hvis I derude sidder inde med tips eller gode idéer, som jeg skal prøve, så tøv ikke med at smide en kommentar! Jo flere klimavenlige råd jo bedre.

2 tanker om "Natur-Energi i radioen"

 1. Jeg synes næsten, at det lyder som om, at jeg får grøn strøm ud af kontakten, når jeg handler med Natur-energi – er det rigtigt?
  Vh. Rasmus

 2. Kære Rasmus

  Undskyld det sene svar. Du kan ikke få grøn strøm i din stikkontakt, men du kan sikre, at den mængde strøm, du bruger, bliver købt fra vedvarende energikilder. Det sender et signal til omverdenen og øger efterspørgslen… Derudover kan du sikre mere vedvarende energi, da Natur-Energi investerer et øremærket beløb for hver kWh, du bruger.

  dbh
  Natur-Energi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *