Nyt onlinemagasin til jer, der gør en forskel

Kære alle

Vi – det vil primært sige vores grafiker Jesper og jeg – har lavet et nyt onlinemagasin til alle jer, der enten er kunder, sympatiserer med vores projekt eller blot ønsker at læse en god historie. Det er helt nyt for os, men jeg sikker på, at mange af jer vil sætte pris på det.

Tanken er, at det fortsat skal være lidt sjovere at være kunde hos Natur-Energi end hos de gamle traditionelle elselskaber, og derfor må vi hele tiden forsøge at tilbyde jer lidt mere…det er jo skruen uden ende;-)

I vores første udgave vil I blandt andet kunne møde skuespilleren Lars Bom, der er blevet ambassadør for NØDSTRØM og generelt har et stort engagement i nødhjælpsarbejde. Herudover vil vores direktør Rasmus Christensen fortælle om sin tur til Malawi, hvor han har været nede og se nærmere på et af de klimaprojekter for verdens fattigste, som mange af jer støtter via NØDSTRØM.

I kan også se et videointerview, Rasmus lavede med en stærk malawiansk kvinde, hvor hun fortæller om hendes hverdag og drømme – det er jo det smarte med ved at lave onlinemagasiner, at det ikke behøver at være tekst det hele! Vi har ligeledes samlet en billedserie fra projekterne, hvor I kan se, hvad donationerne fra NØDSTRØM går til.

Generelt forventer vi os meget af de mere ”levende” funktioner i magasinet.

Navnet må I vente lidt med – det er jo en af de få overraskelser, vi har tilbage, efter jeg har skrevet dette blogindlæg;-)

Magasinet er klar på torsdag. Det bliver fantastisk spændende, og jeg glæder mig til allerede til responsen.

Som sædvanlig må I meget gerne komme med gode råd til, hvad vi kan gøre bedre – enten her på bloggen eller ved at skrive til risogros@natur-energi.dk. Vi laver jo magasinet for jer og ikke os selv:-)

Bh

Mikkel

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Presse & Nyheder og tagget , , , , , , , af Mikkel. Bogmærk permalinket.
Mikkel

Om Mikkel

Hej! Jeg hedder Mikkel og arbejder med kommunikation og presse hos Natur-Energi. Min ide er at bruge bloggen til at fortælle lidt om nye grønne tiltag – både dem vi selv sætter i søen, og de andre mennesker, virksomheder og organisationer hiver op af hatten. Jeg vil naturligvis primært fokusere på sammenhængen mellem klima og energi, men mon ikke jeg også kan finde plads til andre grønne emner i ny og næ. Mit håber er, at jeg kan gøre klima og energi mindre kompliceret for mennesker, der ikke er beskæftiger sig med det til daglig - formentlig de fleste – og gøre det spændende at gøre en forskel. Derfor vil jeg også blogge mere om konkrete handlemuligheder end nye, forbedrede vindturbiner. I øvrigt er det altid sjovere at følges ad, så del endelig jeres tanker med mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *