Tak for 2010 – fra alle os til jer, der gør en forskel

Kære alle

Tak for endnu et dejligt år. Der er sket meget i løbet af 2010, som jeg gerne vil fortælle jer om, før vi kan begynde et endnu mere spændende 2011. Butikken har nu været åben i ca. to år, og vi er nu mere end 30.000 husstande, der sikrer ny vedvarende energi via elregningen. Det er flot, og vi er virkelig stolte af, at I har lyst til at være med.

Nødstrøm hjælper verdens fattigste

I foråret var jeg med Folkekirkens Nødhjælp i Malawi for at se et af de klimaprojekter, mange af jer bidrager til via Nødstrøm. Vi har i år samlet 1,1 millioner kroner ind til klimahjælp, men det var dejligt at se, at pengene gør en reel forskel. Turen gav mig i det hele taget et andet og mere konkret billede af de klimaforandringer, som ofte kan virke tekniske og virkelighedsfjerne. Jeg mødte også nogle af de fantastiske mennesker, der har glæde af midlerne, og så, hvordan et simpelt soldrevent vandingsanlæg kan sikre mad på bordet til folk, der er hårdt ramt af tørke og alt for voldsom nedbør.

Det er blevet nemmere for kunderne

Her i huset har vi arbejdet hårdt på at forbedre forholdene for jer. Vi har været igennem hele maskinrummet med en tættekam, lavet Min Side, der giver jer mulighed for at tjekke jeres fakturaer mm., og arbejdet aktivt på at få branche og politikere til at sikre, at I, der er skiftet til os, slipper for de ”famøse” to regninger.

Nu kan du bevare regnskov

2010 bød også på en anden nyskabelse. Vi har sammen med den lille miljøorganisation Nepenthes skabt Elskov, der giver danskere med kærlighed til regnskoven en mulighed for at bidrage til at bevare den. Vi glæder os til at fortælle flere historier om skovbevarelse, og hvordan det påvirker natur, klima og miljø.

Nyt onlinemagasin

Som et lille ekstra tiltag har vi i år lanceret onlinemagasinet Energisk. Det er et magasin, vi har designet specifikt til jer, med artikler, billeder og videoer, der fortæller inspirerende historier om nye grønne initiativer fra NGO’er, virksomheder og privatpersoner samt om de klima og miljøforhold, vi forsøger at ændre med vores produkter.

Den første vindmølle er på vej

Sidst men ikke mindst er vi klar til at foretage Natur-Energi’s første investering i ny vedvarende energi. Vi har netop indgået aftalen, og jeg glæder mig meget til at fortælle om det første vedvarende energianlæg, der bliver bygget takket være almindelige elforbrugeres engagement – nemlig jeres. Det har vi alle grund til at være stolte af.

Jeg og resten af medarbejderne glæder os til at byde jer velkommen til mindst ligeså spændende og begivenhedsrigt 2011.

God jul og godt nytår
Rasmus og resten af folkene hos Natur-Energi

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *