Slip for babyudstyrs-JUNGLEN – lån eller køb brugt

Inden længe holder jeg en lille pause her fra  jobbet hos Natur-Energi, da jeg er i lykkelige omstændigheder og går på barsel. Men dette betyder ikke, at jeg også ligger mine klimavenlige ”briller” på hylden for en stund. Tværtimod! Nu er det endnu vigtigere for mig at have fokus på en så klimavenlig hverdag som muligt med bæredygtige produkter uden for mange tilsætningsstoffer, når man pludselig har ansvaret for et lille nyt liv.

Heldigvis er økologi og bæredygtighed allerede forankret i rigtig mange produkter til børn. Så man skal ikke lede længe eller gå i specialforretninger for at finde sunde eller økologiske produkter, da de allerede er stærkt udbredte.

Genbrug, Genbrug og atter Genbrug

Og så vil jeg slå et slag for at gå en alternativ og klimavenlig vej, når der skal købes nyt udstyr til ens ønskebarn. Det er GENBRUG, GENBRUG og atter GENBRUG. Ens nærmeste ligger jo inde med et hav af lækkert tøj og kvalitets udstyr. Vi taler fyldte loftrum og kasser i massevis. Og det er næsten ikke brugt!! Så jeg har takket pænt ja til dem, som har tilbudt at låne. Ja faktisk havde jeg adgang til langt mere, end jeg havde brug for. Selvfølgelig vil man også gerne have lidt nyt – mest for købsoplevelsens skyld. At købe til ens egen. Men man kan sagtens begge dele. Og så er det da både sjovt og lidt nostalgisk at min lille purk skal sove i samme seng som sin fætter eller tumle rundt i samme outfit som min nære venindes barn gjorde for blot et halvt år siden.

Slip for babyudstyrs-JUNGLEN

Og så endnu bonus – synes jeg selv og særligt min kæreste 🙂 – når man låner eller køber brugt, slipper man for den JUNGLE, der hersker derude i diverse babybutikker, hvor velmenende (håber jeg) ekspedienter fortæller, hvad man ABSOLUT bør købe. Et umuligt forum at tage en selvstændig beslutning i, hvis man som jeg er helt blank på baby-området. Så jeg kunne sagtens være blevet et nemt offer for bruge en formue eller at købe unødvendigt udstyr, hvis det ikke var for alt det, som jeg kunne låne.

Og mon ikke der findes mange gode genbrugsbutikker derude – både fysisk og online??? Skriv endelig hvis I kender nogen. Jeg får brug for dem!!!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *