Natur-Energis blog får en ny start

Vi har nu haft vores blog i et års tid, men desværre har vi hverken brugt den særlig aktivt eller jævnligt – primært pga. manglende tid. Og så kan det jo være lige meget! Derfor laver vi et par nye tiltag, så bloggen ikke bare ligger og fylder op i cyberspace 😉

Jeg tror og håber, at bloggen kan gøre det til en bedre oplevelse at følge vores arbejde for en grønnere energiforsyning og alle de andre små ting, vi laver til daglig – strøm behøver jo ikke at være kedeligt.
Men det bliver også en smule kedeligt og ensomt, hvis vi blot taler med os selv, og derfor håber vi meget, at I vil kommentere på bloggen – uanset om I er kunder eller bare synes, det er interessant at følge et grønt energiselskabs gøren og laden.

Nye faste bloggere

Først og fremmest har vi besluttet at tilknytte tre medarbejdere fast til bloggen. Det drejer sig om vores marketingkoordinator Tina, kundeservicechef Jacob og jeg, der til daglig arbejder som kommunikations- og presseansvarlig. I har muligvis allerede set Tinas første indlæg, der blev lagt op i sidste uge…

Tina og jeg har hver især bidraget til bloggen tidligere, mens det er helt nyt for Jacob. Indlæggene har dog indtil nu været på vegne af hele Natur-Energi. Fremover vil vi sætte navne på indlæggene, så I kan se, hvem der står bag. Vi vil hver i sær lægge et nyt indlæg på bloggen engang om ugen – i hvert fald i første omgang.

Grønt forbrug, kundeservice og en pose blandet klima og energi

Vi vil ikke skrive om hvad som helst, da vi hver især har vores interesser og arbejdsområder.
Tina vil dele ud af sine erfaringer med klima- og miljøvenligt forbrug og forhåbentligt give jer nogle gode råd undervejs, mens Jacob vil blogge lidt om livet i kundeserviceafdelingen, og om hvordan vi arbejder på at give kunderne en god service.

Endeligt vil jeg blogge om nye tiltag fra Natur-Energi, og hvad der sker inden for klimavenlig strøm og klima- og energidebatten generelt. Det interessere mig meget, men jeg finder det også nogle gange lige lovlig kompliceret…Mit håb er, at mine indlæg kan gøre dele af klimadebatten lettere at forstå for jer, der læser med.
Jeg glæder mig til at komme i gang – det er også nyt for mig…

Sidst men ikke mindst vil vores nye praktikanter Mathias og Bianca give bloggen et designmæssigt løft, så den bliver mere spændende. Forhåbentlig kan vi også lave noget mere video med vores elskede Flip. Vi vil jo gerne vise jer, hvad det er for nogle mennesker, der driver et grønt energiselskab

Klimavenlige hilsner

Mikkel

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

2 tanker om "Natur-Energis blog får en ny start"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *