I praktik hos Natur Energi

Idag startede Mathias og jeg i praktik hos Natur Energi. Vi er begge ved at uddanne os til Multimediedesignere på skolen 46h, og her på 3 sem. er det så blevet tid til et helt semester i virksomhedspraktik.

På den måde er vi så heldige at være havnet i Natur Energis kommunikations- og marketingafdeling.

I løbet af de næste 2 måneder vil vi være en del af Natur Energi holdet og arbejde på forkskellige projekter bla. med noget video produktion og kampagnesite for et af Natur Energis produkter. I løbet af vores praktikforløb vil vi blogge her på bloggen om hvad vi laver og oplever i vores dagligdag hos Natur Energi.

I dag på vores første dag blev vi vist frem og rundt blandtvores nye kollegaer, af Tina som der er den ansvarlige her i marketing og som derudover også er vores kontaktperson som vil passe på os imens vi er her

Vi fik også vores kontorpladser med hvert vores skrivebord hvor vi sidder sammen med Jesper som også er multimediedesigner. Det passer os vildt godt, da der så vil være en vi nemt kan forstyrre hvis der er noget vi ikke selv kan finde ud af, hehe.

Mathias arbejder hårdt ved skrivebordet

Vores første opgave her hos Natur Energi er at vi skal lave en video som illustrere energivejen. Dvs hvor strømmen kommer fra når man er kunde hos Natur Energi. Vi har fundet en del videoer som vi kan bruge til inspiration og er allerede godt på vej med at finde ud af hvordan historien skal fortælles.

Men inden vi rigtig har kunne gå igang har det været vigtigt for os at have helt styr på hvordan energivejen rent faktisk fungere. Vi ved nemlig ikke så meget om strøm, el-net og CO2 kvoter, så derfor holdte vi et lille møde med Tina og kommunikations manden Mikkel, som satte os rigtigt ind i tingene.

Derefter kunne vi begynde en brainstorm for at finde frem til et koncept og den rigtige måde at fortælle Energivejen på. Det vil vi nok fortsætte med imorgen også.

Noter fra mødet om Energivejen.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

En tanke om "I praktik hos Natur Energi"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *